За Баланом затужила? Тіна Кароль засвітила принади в халатику і зізналась у коханні

Популярна співачка і ведуча Тіна Кароль - улюблениця багатьох українців. Вона має мільйонну аудиторію шанувальників, яких не лише радує своїм ангельським голосом, а й часто тішить новими фото й відео в Instagram. Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікувала в Insta Stories відео, на якому постала в одному домашньому халатику.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Дочка Олі Полякової зізналася в незнанні української мови: "Не до такої ж міри"

Василь Стефаник загнав юну блогерку в ступор. Дочка відомої української співачки Ольги Полякової Маша зізналася в поганому знанні української мови і висловила нерозуміння щодо української літератури.

Маша Полякова / фото: Instagram
Маша Полякова / фото: Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чортівня коїться під Одесою: черговий шкуродер задушив кота на очах у сусідів

Черговий дід-шкуродер під Одесою задушив кота на очах у сусідів. В Одеській області у Царському селі творяться якісь жахливі акти страти котів. За словами місцевих жителів, тут постійно пропадають коти.

зляканий кіт, ілюстративне фото з вільних джерел
зляканий кіт, ілюстративне фото з вільних джерел

Помер легендарний вокаліст, який змінив світ: "Будеш жити вічно"

Стало відомо про смерть відомого шведського музиканта і вокаліста дез-метал групи Ларс-Йерана Петрова. Ларс-Йерана Петрова запам'ятав світ завдяки тривалій участі в групі Entombed в якості вокаліста. Він був насправді унікальною особистістю, що вплинув на світогляд своїх шанувальників.

Ларс-Йеран Петров / фото: GLOBAL LOOK PRESS
Ларс-Йеран Петров / фото: GLOBAL LOOK PRESS

Туристи затискали до смерті маленького тюленя, який втратив маму

У Російській Федерації люди до смерті затискали дитинча тюленя, якого викинуло на берег. Повідомляється, що інцидент стався кілька днів тому в межах селища Зарубіно, Хасанський район, РФ. У слідстві льодолому і штормового вітру з моря на берег викинуло дитинча тюленя на ім'я Неллі (так її назвали волонтери).

Тюлень Неллі / фото : facebook.com/sealrehab/
Тюлень Неллі / фото : facebook.com/sealrehab/

Київське СІЗО "прославилося" на всю Україну: що відбувається за зачиненими дверима

У держустанові "Київський слідчий ізолятор" під час перевірки з'ясувалося, що засуджені сплять по черзі через брак місць, живуть в антисанітарії та працюють безкоштовно. Про це йдеться в повідомленні Офісу омбудсмена України в соцмережі Facebook.

Київське СІЗО, фото Офіс омбудсмена
Київське СІЗО, фото Офіс омбудсмена

Настю Каменських шльопнув по попі молодий красень: "З Потапом знайомий, все нормально"

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео. Цього разу на фан-сторінці репера Олексія Потапенка з'явився дивний ролик з сексистським підтекстом.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео