У понеділок, 8 березня, багато країн світу святкуватимуть Міжнародний жіночий день. В кожній країні є свої традиції та звичаї: десь прийнято жінкам дарувати квіти і не пускати на кухню, а десь в черговий раз мовчки висловлювати згоду і поважати абсолютно всі права, як і в будь-який інший день.

Але тільки в окупованому РФ Криму вирішили порадувати місцевих холодною і чистою водою. Так, кримське підприємство "Вода Криму", яке контролюють російські окупанти, заявило, що на честь свята "потече по трубах".

Крим без нормальної води, скріншот: YouTube
Крим без нормальної води, скріншот: YouTube

За їх інформацією, на честь святкового Міжнародного жіночого дня в Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах тимчасово скасують графіки подачі води.

"Шановні жителі Сімферополя, Сімферопольського та Бахчисарайського районів! У зв'язку з майбутнім весняним святом подача води здійснюватиметься з 6:00 6 березня до 9:00 9 березня. В інші дні подача води здійснюватиметься згідно із затвердженим графіком", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Важливо зазначити, що мова йде про постачання холодної води. Відновлення централізованої подачі гарячої води поки не передбачається.

Раніше повідомляли, морпіх згадав події в Криму в 2014: "Готові були захищати навіть палицями".

Як повідомляв Знай.uа, поки кримчани сидять без води Поклонська з "золотим" гаджетом Джобса говорить про мир: "Мій улюблений Київ...".

Знай.uа писав, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога"".