Популярний український співак, повелитель "вовчиць" і тренер 11 сезону "Голосу країни" Олег Винник вже набрав у свою команду неймовірних учасників, серед яких може бути переможець вокального шоу.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram нагадали глядачам, що в команді Винник залишилося всього п'ять місць. Так, вже цієї неділі артист набере останніх учасників.

"Запальні учасники, харизматичні рок-вокалісти та сильні виконавці народної української пісні 🎼 Олег Винник забрав у свою команду неймовірні голоси. І вже цієї неділі о 21:00 ми дізнаємося, хто займе останні 5 місць у його команді. Як думаєш, чи стане один з учасників #КомандаВинника переможцем в цьому сезоні "Голосу країни"?" - йдеться в публікації.

Голос країни, фото instagram.com/goloskrainy_official
Голос країни, фото instagram.com/goloskrainy_official

Голос країни, фото instagram.com/goloskrainy_official
Голос країни, фото instagram.com/goloskrainy_official

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"За всіх по трохи 🙌❤️", "Вірю і бажаю тренеру Олегу Анатолійовичу і його учасникам перемоги!)", "Я дуже чекаю", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що у Запоріжжі розлючений чоловік "побив" Олега Винника.

Нагадаємо, Олег Винник розкрив Дмитру Гордону правду про особисте життя: "Зняти штани?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник спантеличив фанатів сумним фото і розповів про труднощі: "Чим далі, тим складніше".

Також портал Знай.uа писав, що колишня кохана Винника прийде на "Голос країни": "Бережи це серце".