Відомий російський виконавець Noize MC має величезну аудиторію по всьому світу. Наприклад, за його життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 530 тисяч осіб.

У цій же соцмережі Іван Алексєєв і виклав фотографію, на якій він зображений в інвалідному кріслі в лікарні. Є інформація, що у репера прострелило поперек, після чого йому знадобилася допомога лікарів. Однак лікар констатував люмбаго з ішіасом - різкий біль в поячничном відділі спини, яка віддає в ногу. Воно виникає при обмеженні сідничного нерва. Це сталося прямо перед Днем Народження 9 березня.

"Увечері в районі 18 годин 3 березня був виклик. Діагноз - люмбаго з ішіасом", - заявив медпрацівник.

Тоді як Noize MC скористався римою, щоб описати подію з посмішкою на обличчі.

"В калюжі власної крові на кахлі ковзаючи, після запливу ледве виповзаючи на карачках, Носилки швидкої допомоги я не раз вже бруднив: лікарі качають головами — типу, так не можна", - написав музикант у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Noize MC, скріншот: Instagram
Noize MC, скріншот: Instagram

"Іван надірвав стихосостовляющее сухожилля і застудив рифмоточащую залозу. Коротше в цьому місяці альбому не буде 😢 😢 😢 здоров'я, Бро!", "А як це не можна, коли насправді можна", "Ви несете світло... Не можна вам хворать! Сподіваюся все буде добре, заради нас... Хоча, плювати на нас, заради себе!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Noize MC)
Коментарі, скріншот: Instagram (Noize MC)

Нагадаємо, Шнуров, Noize MC, Гречка та інші перепелі хіти Єгора Лєтова: у мережі з'явився унікальний альбом

Як повідомляв "Знай.ua", ексбойфренд Кайлі Дженнер "підірве" сцену столиці вже на вихідних: які грандіозні концерти чекають киян

Знай.ua писав, сектор приз: Старий Якубович присмоктався до Монеточки і подарував їй мультиварку