Популярна українська співачка Таїсія Повалій, навіть незважаючи на те, що їй вже 56 років, продовжує радувати шанувальників свіжим зовнішнім виглядом. Нещодавно артистка у себе в Instagram показала, як потрібно безпечно літати в салоні літака.

Виявляється, ще Шанувальники не бачили співачку в захисній масці. Тепер для фанатів є цікавий кадр - Таїсія на своєму прикладі заражає шанувальників "безпекою".

Про це стало відомо завдяки новій короткій Stories Таїсії Повалій в мережі Instagram.

Stories Таїсії Повалій, скріншот: Instagram
Stories Таїсії Повалій, скріншот: Instagram

"Ви в масці мене ще не бачили? Це виглядає дуже еротично...", - зізналася Таїсія Повалій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити Таїсію Повалій. Співачка в звичному для себе образі - зачіска кольору блонд і вільна блузка. Також її образ доповнюють окуляри і велика біла маска. Відео артистка записала у форматі Селфі.

Також варто нагадати нашим читачам, що Таїсія Повалій, навіть незважаючи на те, що їй вже 56 років, продовжує радувати шанувальників свіжим зовнішнім виглядом і новими піснями і кліпами. Величезну кількість кліпів для співачки створив Семен Горов - один з топових українських режисерів, професійний продюсер і сценарист. Нещодавно Таїсія звернулася до Семена Горова зі зворушливими словами, назвавши режисера особливою людиною у своєму житті.

Раніше повідомляли, молодіюча Таїсія Повалій показала свою кицьку перед 8 березня: "Подвійна".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій зізналася в любові особливому чоловікові, і це не Ліхута: "Скільки свого ти вклав в моє... ".

Знай.uа писав, дружина Стаса Михайлова подарувала йому іншу жінку: "І так прошу щодня".