Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками досить відвертим селфі в дзеркалі, спокусливо позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка приміряла лише облягаюче боді чорного кольору з глибоким декольте, демонструючи струнку фігуру і довгі ноги, а також довге світле волосся.

Красуня як би ненароком показала, що для її зросту 180 см дзеркало стоїть низькувато, а тому голова зірки не помістилася в відображення. За подіями з непідробним інтересом спостерігав домашній вихованець Лесі - білосніжний песик породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік. Також Нікітюк пожартувала, що у неї вийшло відмінне фото на паспорт.

"Фото на паспорт😁"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали засипати Лесю компліментами: "цей погляд песиля)))😂 😂 😂", " богиня!😍 ", "Хіба для Рафіка😂", " за таке фото можуть затримати на невизначений час до з'ясування особи🔥 🔥 🔥 😂 😂 😂", " мені подобається погляд друга поруч😁 🤔❤️"," замилувався", " богиня♥♥️","фігурка-бомба у Лесі)".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.