Відомий український футболіст, зірка донецького "Шахтаря" і національної збірної України Тарас Степаненко нечасто радує шанувальників цікавими кадрами з життя. В основному вболівальники дізнаються щось з преси або сюжетів на телебаченні. Однак не цього разу - Тарас відкрив душу і поділився радісною подією.

Так, Тарас Степаненко показав уболівальникам свою кохану дружину Маргариту, яка подарувала йому трьох діток. Справа в тому, що у Тараса і Маргарити 13-та річниця весілля.

Про це капітан донецького "Шахтаря" написав у мережі Instagram.

Публікація Тарас Степаненка, скріншот: Instagram
Публікація Тарас Степаненка, скріншот: Instagram

"Рівно 13 років тому ми вперше зустрілися. Я і не думав, що ця дівчинка, якій було всього 15 років, зробить мене щасливим чоловіком і татом. Я тебе люблю, моя Булочка", - підписав публікацію Тарас Степаненко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що хавбек "Шахтаря" Тарас Степаненко розповів, як відновлюється після травми.

"Тренуюся за індивідуальною програмою. Завершив чергове заняття в басейні. Тренування тіла на сьогодні завершено, залишився - розум. По дорозі додому слухатиму уроки португальської", - написав кілька днів тому в мережі Instagram Тарас Степаненко.

Раніше повідомляли, дружину футболіста Павла Мамаєва знайшли без свідомості: коханка чоловіка погрожує їй судом.

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Боня з "Дом-2" натякнула на орієнтацію Кріштіану Роналду: "Так, ми спілкувалися".

Знай.uа писав, помер спортивний коментатор Юрій Розанов: озвучував найкращі футбольні та хокейні матчі.