В Україні, 5 березня 2021 року, за словами відомого синоптика Наталії Діденко, буде залучено атмосферний фронт з подальшим похолоданням. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, вже завтра в більшості областей стовпчики термометрів знову з'їдуть вниз. Очікує від двох до шести градусів тепла. Однак на півдні, в Дніпрі, Кропивницькому з районами, на Донеччині та в Чернівецькій області все ще побуде тепло - +8℃ ...+13℃ .

Однак очікуються опади, атмосферний фронт принесе дощ і мокрий сніг. У Південній Україні переважатиме суха погода. В Одесі температура може піднятися до 16 градусів вдень, але вночі спаде до чотирьох. В Криму - +10℃ ...+ 12℃ вдень, + 2℃ ...+ 4℃ вночі.

Найбільше дощів з мокрим снігом очікується в Західній Україні.

Температура повітря в Києві буде близько 2℃ ...4℃ і вдень, і вночі. Вітер буде північно-західним (7-12 метрів в секунду). Пройде дощ, місцями мокрий сніг. Сьогодні останній день, коли можна погрітися, адже найближчими днями українців чекає похолодання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Прогноз на 5 березня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 5 березня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.