Міс Всесвіт "Plus Size", модель та блогерка Міла Кузнецова, відома як українка, яка має найбільші натуральні груди в Україні, показала якими небезпечними заняттями вона займається на відпочинку.

Міла перебуває на відпочинку в теплих краях, де відпочивальникам пропонують погратися і погодувати маленьких левів і тигрів. На відео, яке блогерка і модель опублікувала на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”, можна поспостерігати як дівчина сидить на лавці, навколо неї дикі “кошенята”, вона пестить їх і годує.

Мілі принесли тигрика, якому на вигляд близько пів року. Саме він їв найохочіше, вимагав максимальної уваги і зосередженості від жінки. Також Мілі подали трохи молодшого тигра і зовсім маленьке левеня. Левеня сидить поруч із жінкою і тулиться до неї. Молодший тигр активно шукає пляшечку з сумішшю - для цього він навіть заліз на великі груди жінки. Який пустотливий котик!

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Відео справило позитивне враження на усіх підписників і фанатів жінки. Вони писали їй компліменти різними мовами, а також коментували ніжність і милість маленьких дитинчат.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова вирішила підказати підписникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.