Варто нагадати нашим читачам, що ми вже писали про стоматолога з Тернополя Інну Кравчук, яка прославилася на всю Україну, коли в мережі спливли відеозаписи з її кабінету. На кадрах - жорстоке поводження з маленькими пацієнтами, дивитися на них морально дуже важко.

У цій ситуації вирішили розібратися експерти програми "Говорить Україна", де темою програми часто стають дуже гострі соціальні ситуації, які відбуваються сьогодні в країні.

"Шок у стоматології: дітей катували - батьків не пускали? Відеозаписи, зроблені в кабінеті дитячого стоматолога, обурили всю країну. 4-річних Уляну і Максима відвели лікувати зуби ще влітку, і тільки зараз, через півроку, їх батьки з новин дізналися, що над дітьми знущалися.

Відео було оприлюднено після того, як мама ще однієї маленької пацієнтки знайшла на тілі дитини синці. А дівчинка назвала лікаря "дияволом". Сьогодні вперше батьки дітей, знущання над якими шокували країну, розкажуть свої версії подій. Де вони були?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Невже захищали скандальну стоматологиню? Але чому відео ховалося півроку? Зізнання власниці клініки - тільки у нас.", - повідомляють у програмі "Говорить Україна".

Варто зазначити, що небайдужі і розлючені українці почали активно коментувати новий тизер програми в мережі Facebook: "Жодного разу мій син не зайшов сам в кабінет стоматолога, завжди я заходила з ним. І ніхто нічого не сказав. Бо так повинно бути, поки дитина неповнолітня, і особливо коли така маленька", "Багато батьків бачили це відео і по новинах теж показували, я так думаю, клієнтів стало менше", "Боже це жахіття, це ж скільки потрібно мати ненависті, щоб таке творити!!!", "Підтримую, вже давно спостерігали камери як знущається лікар стоматолог над дітьми і тільки тепер оприлюднили, що це? Прокинулася совість, цікаво чия буша болить?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди.

Як повідомляв Знай.uа, аліменти з матері через суд: Мін'юст показав, як українці ставляться до своїх дітей насправді.

Знай.uа писав, охоронці змусили покупця вмитися зеленкою, ткнувши обличчям у відро для сміття.