Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, якого українці запам'ятали по участі в шоу "Розсміши коміка" разом з Володимиром Зеленським, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах. Цього разу Діма заінтригував своїх шанувальників романтичним побаченням зі своєю другою половинкою Катею Тулуповою.

Дмитро Шепелєв показав, як можна провести незабутній час разом зі своєю любов'ю, навіть якщо вона "вся в своїх справах, в телефоні". Таке воно - лихо 20-х років XXI століття.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Апперетив...", - коротко підписав свіже фото телеведучий. На знімку можна побачити, що Дмитро Шепелєв відправився разом зі своєю коханою в ресторанчик, де випив трохи ігристого вина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Швидше за все, такі напої були тільки початком романтичної трапези. Однак, важливо зауважити, що його партнерка Катерина Тулупова вся була зайнята справами в своєму смартфоні і навіть не посміхнулася в об'єктив камери Діми.

Дмитро Шепедєв і Катерина Тулупова, фото: Instagram / dmitryshepelev
Дмитро Шепедєв і Катерина Тулупова, фото: Instagram / dmitryshepelev

Також цікаво, що на столі лежать ще й столові прилади, а поруч невеликий букетик квітів, який нагадує, що 8 березня вже близько. Варто тільки здогадуватися, що може подарувати Діма своїй другій половинці. Нагадаємо, що на день народження Тулупової Шепелєв вже навіть у підписників запитував, шо подарувати "жінці у якої є все".

Раніше повідомляли, вдівець Фріске втік від нареченої з двома "крихітками": "Ніс всунув і...".

Як повідомляв Знай.uа, веселий вдівець Фріске Шепелєв вже підготувався до поповнення в родині: "зробив дитину, зробив і…".

Знай.uа писав, вдівець Фріске Шепелєв показав найкращий подарунок від нареченої перед весіллям: серед оголених красунь.