Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Реп'яхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з підписниками цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Так, Катерина показала, чим займається на відпочинку в Єгипті, поки Віктора немає поруч. Виявляється, майбутня мама любить читати книги на тему психології.

Вона опублікувала фотографію, на якій можна побачити твір німецької журналістки Єви-Марії Цурхорст "Люби себе – не важливо, з ким ти" і сонцезахисні окуляри на пляжній ковдрі.

"Люби себе - не важливо, з ким ти 💕", - підписала знімок Реп'яхова.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

"Все правильно❤️👏", "Все вірно, тому що ми не завжди себе любимо", "Катюш, книга добра?" - написали під постом коментатори.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що дружина Віктора Павлика поділилася важливою новиною: "На шляху". Катерина розповіла про плани на найближчий час і зізналася, що зараз дуже щаслива.

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павлика поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна дружина Віктора Павлика розкрила ім'я майбутнього сина: так вирішив чоловік.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, як розважається в Єгипті без чоловіка.