З'явилася інформація, що 24-річна учасниця 5 сезону шоу "Від пацанки до панянки" Лера #Кім Паригіна, яка себе визначає як людина без гендеру, сильно нашкодила своєму здоров'ю через нерозділене кохання.

З дитинства вона не відчуває своєї приналежності ані до жіночої, ані до чоловічої статі. У ряді країн третю стать можна вказувати в документах. Але в Україні навіть камінг-аут представника третьої статі може викликати шквал критики і нерозуміння. З подібним зіткнулася і Лера.

Лера #Кім Паригіна, скріншот: YouTube
Лера #Кім Паригіна, скріншот: YouTube

Своїми спогадами Паригіна поділилася в коментарі українським журналістам: "Якось познайомилася з дівчинкою Настею. Вважаю її першим коханням. Представилася Дімою. Але однокласники розповіли, що я - дівчина. Через це вона зі мною два тижні не розмовляла. Тоді не хотілося жити", - згадує Лера.

Дівчина вирішила накласти на себе руки - зістрибнула з п'ятого поверху недобудованого будинку.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Коли опритомніла, подумала, що з перепою валяюся десь в кущах. Але зрозуміла, що не можу встати. Не знаю, чим потрібно було думати, щоб таке зробити", - розповіла вона.

Лера #Кім Паригіна, скріншот: YouTube
Лера #Кім Паригіна, скріншот: YouTube

Валерія вижила дивом.

"У мене діагностували перелом хребта, переломи і забої грудного відділу, закриту черепно-мозкову травму, перелом голеностопа. Знову змогла ходити тільки через вісім місяців лікування. Ніколи і нікому не кажу, що я - інвалід. Шкодую про те, що зробила, і все життя шкодуватиму. Немає дня, щоб заснула, не подумавши про скоєне", - каже вона.

До слова, на проєкт "Від пацанки до панянки" вона прийшла, щоб розібратися в собі і відпустити минуле.

Раніше повідомляли, Пацанку привезли на проєкт на швидкій: "Я - Наташа, тримай чекушку".

Як повідомляв Знай.uа, новий сезон "Від пацанки до панянки" почався з криміналу: влізли у пограбування в стилі 90-х з гопниками.

Знай.uа писав, "Пацанок" за кадром вчили читати і будувати речення: "Не могли зв'язати двох слів".