Колишня дружина вокаліста гурту Little Big Іллі Прусикіна Іра Сміла стала новим гостем в YouTube-шоу Ксенії Собчак. Зі співачкою Tatarka артист прожив у шлюбі п'ять років. Зіркова пара виховувала сина Добриню і здавалася щасливою, але влітку 2020 року вони оголосили про розлучення.

Ілля та Іра розлучилися мирно та досі знаходяться в дружніх відносинах, разом займаються вихованням дворічного сина. Багато хто подейкував, що Прусикін пішов від Сміли заради солістки Little Big – красуні Софії Таюрської. Собчак вирішила не затягувати і прямо запитала Татарку про зраду чоловіка.

"Що вже приховувати? У мене теж є інсайт – друзі, які близько спілкуються з Іллею. У нього досить ніжні відносини з Софією. Це зіграло роль при вашому розлучені?" - сказала ведуча.

Реп-виконавиця не стала викривати колишнього чоловіка і заявила, що у Іллі раніше не було зв'язку на стороні.

Ілля Прусікін з дружиною, кадр з відео
Ілля Прусікін з дружиною, кадр з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ти ж знаєш, що вони зустрічаються? Це ж не секрет. Мені здається, що це вже настільки очевидна річ", - зазначила Собчак.

На це Іра відповіла, що зараз Ілля може робити все, що захоче, і в його особисте життя вона "не лізе". При цьому з Софією ексдружина Прусикіна більше не спілкується, що говорить саме за себе.

Ілля Прусикін і Соня Таюська, фото з Instagram
Ілля Прусикін і Соня Таюська, фото з Instagram

Можливо, артистка просто боїться зіпсувати стосунки з солістом Little Big, який досі повністю утримує її та дитину. Співак оплачує оренду шикарної квартири в Санкт-Петербурзі – 170 тисяч рублів на місяць, а також дає гроші на няню і помічницю по господарству.

Нагадаємо, солістку Little Big зацькували за особливості зовнішності.

Як повідомляв портал Знай.uа, у розлученні Прусикіна і Смілої звинувачують красуню з Little Big – Таюрська не стала мовчати.

Також портал Знай.uа писав, що лідер Little Big Ілля Прусікін пішов від дружини і дворічного сина: "Ми були нещасні".