Сосиски та сардельки не дуже корисний продукт, оскільки містить багато штучних домішок, які негативно впливають на наше здоров'я.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак бувають моменти, коли часу готувати мало, а щось треба. У такому випадку слід знати, як вибрати м'ясніший продукт.
Оболонка сосисок повинна бути без пошкоджень, сухою, чистою та гладкою.
Якщо вона зморщена – це означає, що виробник порушив технологію виготовлення, або вони вже давно лежать на полиці магазину.
Краще віддавати перевагу виробам блідого кольору. Яскраво-рожевий або червонуватий відтінок сигналізує про велику кількість барвника, а чорний колір вказує на консерванти.
Вибираючи сосиски в магазині, легенько натискаємо одну з них. Вона має бути пружною та відновити товарний вигляд за секунду.
Навіть сардельки, більш рихлі та соковиті, після натискання повинні відновлювати свою форму. Якісні сосиски повинні мати однорідну консистенцію.
Вони повинні пахнути прянощами.
На смак сосиски та сардельки не повинні бути солоними чи солодкуватими – важливо, щоб добре відчувався м'ясний смак.
Щоб точно знати, що купуєте якісні сосиски, варто їх брати в перевірених магазинах або у виробників, яким ви довіряєте.
Нагадаємо, що ви весь цей час вибирали крабові палички неправильно: як купити справжні та зробити салати ідеальними.
Раніше ми повідомляли, що десь насправді потрібно зберігати молоко, щоб воно залишалося свіжим.