Психологи впевнені, що 20-30 хвилин у теплій ванні можуть зняти напругу і знизити рівень стресу. Також ванна може допомогти з проблемною шкірою, якщо додати ефірні олії.

Прийняттю ванн також приписують зняття алкогольної інтоксикації, виведення зайвої солі з організму.

Цілюща ванна. Фото: youtube
Цілюща ванна. Фото: youtube

Одна година в теплій воді може спалити 126 ккал, це приблизно як пройтися прогулянковим кроком протягом 30 хв. Про це пише видання Harper's Bazaar.

На думку психолога Нейла Морріса, тепла ванна позбавить людину депресивних станів, прийняття ванни викликає почуття комфорту і легкості.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Гаряча ванна розкриває пори, змушує нас потіти і природним чином очищує шкіру та організм. Такий спосіб релаксації порівнюють із ефектом під час тривалої пробіжки. Тепла ванна покращує кровообіг і допомагає зняти біль та напруження у м'язах. Гарячі сольові ванни зменшують запалення у суглобах.

Якщо поєднати водні процедури з придатними для шкіри масками і маслами, можна досягти приголомшливого ефекту для шкіри.

Бомбочка для ванни Lush, фото: Lush
Бомбочка для ванни Lush, фото: Lush

Що додати у воду?

Аромати прекрасних кольорів покращать настрій та покращать самопочуття. Можна додавати олії троянди, лаванди, календули, алое чи кокосу.

Також можна приділити трохи більше часу та запарити різні трави, вони також допоможуть очистити шкіру та розслабитись.

Ванна, фото: Знай.ua
Ванна, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що потрапите в неприємності: у які дні в жодному разі не можна мити голову. Запам'ятайте це.

Раніше ми повідомляли, що думаєте, що вам не йде помада? Ви просто неправильно її вибираєте, секрети ідеального кольору.