Новий рік - нові тренди не лише в стильних образах, а й в сфері манікюру. В 2024 році на піку популярності опиниться кілька кольорів, серед яких незмінна класика.

Про те, які кольори на піку популярності в 2024 році, розповіли в ТСН.

Рожевий хром

Цей колір манікюру вже кілька років підкорює жінок - його вважають незмінною класикою. Якщо ваш вибір впаде на нього, то обирати відтінок доведеться довго. Ніжно рожевий, оксамит або яскравий - всі вони вам сподобаються.

Рожевий манікюр. Фото: Pxhere
Рожевий манікюр. Фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Глянцевий чорний

Найкраще підійде жінкам, які впевнені в собі та своїх силах. Він означає загадковість та певну містичність. Виконувати його можна як однотонно, так і з різними дизайнами.

Чорний манікюр, фото dreamstime
Чорний манікюр, фото dreamstime

Червона класика

Цей колір манікюру ніколи не виходить з моди. В цьому році можна обрати припилені відтінки червоного. Ця невелика деталь додасть в образ впевненості.

Червоний манікюр. Фото: Pxhere
Червоний манікюр. Фото: Pxhere

Відтінки зеленого

2024 рік пройде під покровительством Зеленого дерев'яного дракона. Тому не дивно, що саме цей колір буде в тренді. При виборі відтінку можна обирати будь-який відтінок. Адже кожен з них надасть образу елегантності.

Новорічний манікюр. Фото: Freepik
Новорічний манікюр. Фото: Freepik

Темно сірі відтінки

Цей колір додасть власниці певної загадковості та естетики до образу. Окрім цього він асоціюється з містикою та песимізмом. Тому представницю прекрасної статі з таким кольором манікюру складно не помітити в натовпі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, звільняємо місце для нових помад: 4 речі, які краще викинути зі своєї косметички

Раніше портал Знай інформував, носіть шапку та не вмийте шампунем усю довжину: правила догляду за волоссям в морозну погоду

Також наш портал повідомляв, видавлювання прищів загрожує сумними наслідками: чим усе може обернутися