Звичайна харчова сіль може стати чудовим помічником у збиранні. Досвідчені господині розповіли, як використовувати засіб для очищення ванни або туалету. Про це пише інформаційний портал storinka.

У наші дні важко уявити прибирання в будинку без використання побутової хімії. Проте наші бабусі успішно використовували натуральні засоби, які справлялися із завданням не гіршим за сучасну хімію. Одне з них – сіль.

Сіль. Фото: скрін youtube
Сіль. Фото: скрін youtube

Сучасним людям може здатися дивністю, але сіль може успішно застосовуватися не лише у кулінарії. З її допомогою можна упорядкувати ванну або унітаз, а разом з тим заощадити гроші на купівлі хімічних засобів.

Санвузол. Фото: скрін youtube
Санвузол. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Сіль допоможе прибрати сліди вапняку та жовтих плям на поверхні сантехніки. Наприклад, щоб очистити унітаз, потрібно насипати в нього близько 100 г солі і посипати по краях. Щоб засіб подіяло, потрібно залишити його на три години, а потім можна промивати.

Найбільш гарного ефекту можна досягти, якщо залишити сіль в унітазі на ніч. Крім того, разом із нею можна використовувати харчову соду, яка дозволить посилити ефект.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сантехніки "заборонили" один лайфгак з унітазом, який позбавить вас грошей: у жодному разі так не робіть.

Також наш портал інформував, агресивна хімія – не допоможе: спосіб очищення труб, про який не розповідають сантехніки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чисті меблі, гарна дача та топовий чохол: найкращі варіанти для зіпсованих капронових колготок.