Кімнатні квіти – чудовий елемент інтер’єру. Вони створюють атмосферу весни та радують око навіть у прохолодну пору року.

Навіть при нормальному догляді у цю пору року є декілька несприятливих умов для квітів: недостатнє освітлення та сухе повітря. Овочевий відвар допоможе рослині набрати росту та зацвісти. Його приготувати досить легко, а за якістю воно не буде поступатись навіть магазинному.

Кімнатні рослини, скріншот: YouTube
Кімнатні рослини, скріншот: YouTube

Буряковий відвар

Буряковий відвар як добриво може підійти для всіх видів рослин. Під час заварювання величезна кількість поживних елементів надходить у воду, тому це чудовий варіант поливу для рослин. У складі є мінерали, які потужно вплинуть на рослину.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Для приготування поливу буряк достатньо відварити у звичайній кількості води. Потім цю воду з-під буряка варто налити у лійку та розбавити з водою 1:1. Обов’язковою умовою використання такого добрива є свіжість. Як тільки він приготований і охолоджений, можна поливати кімнатні квіти.

Кімнатні рослини, скріншот: YouTube
Кімнатні рослини, скріншот: YouTube

Відвар з моркви або цибулі

Чудовим варіантом ще одного добрива для квітів є відвар з моркви, або цибулі. Овочі зварити та цю воду розбавити зі звичайною поливати кімнатні квіти.

Поливати такими відварами рослини можна не частіше 1 разу на тиждень. Особливо корисна така підгодівля у період вегетації. Вона здатна запобігати захворюванню та підживити рослину у період цвітіння.

Нагадаємо,портал Знай, інформував, якщо провітрювання не допомагає: три кімнатні рослини, які створюють і збагачують кисень

Раніше на порталі Знай повідомлялося, лук и чеснок пролежат 2 года спокойно: как правильно хранить их

Також, наш портал інформував, хочете мати гарний врожай - робіть все вчасно: які рослини потрібно саджати на розсаду в січні