Усім відомо, що алкоголь має вкрай згубний вплив на організм, проте є напої, які руйнують внутрішні органи навіть швидше. Найнебезпечніше, що вони доступні всім, зокрема дітям. Про це пише інформаційний портал storinka.

Енергетичні напої, що містять величезну кількість кофеїну, видаються нам як засіб для заряду організму енергією. Але насправді вони буквально виснажують тіло зсередини.

Солодкі напої. Фото: скрін youtube
Солодкі напої. Фото: скрін youtube

Енергетики викликають виснаження енергетичних запасів у клітинах органів прокуратури та тканин, дратують органи травлення. За регулярного споживання такі напої буквально руйнують внутрішні органи. За словами фахівців, шкода від енергетичних напоїв часом може бути навіть більшою, ніж від спиртного.

Шкідливі напої. Фото: скрін youtube
Шкідливі напої. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Головний удар енергетики завдають по травній системі та серцю, а також негативно впливають на психіку людини. У таких напоях безліч барвників, ароматизаторів і цукру, що згубно для печінки.

Експерти рекомендують максимально скоротити споживання енергетиків, а краще зовсім відмовитися від них.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гробимо здоров'я і не підозрюємо: стало відомо, які продукти не можна поєднувати з чаєм.

Також наш портал інформував, не чай, а цілющі зілля: який напій здатний захистити від десятків захворювань.

Крім того, ми писали, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.