Взимку підвищується ризик отримати травму через падіння, особливо це небезпечно, якщо підошва взуття слизька сама по собі.

Втім, є кілька народних " методів, які зроблять підошву не настільки слизькою, це не вимагатиме будь-яких витрат, оскільки все необхідне можна знайти вдома.

Cлизіка підошва. Фото Youtube
Cлизіка підошва. Фото Youtube

Крохмаль та лейкопластир

Хоча в мережі можна часто зустріти лайфхаки про те, що підошву можна натерти крохмалем або приклеїти до неї лейкопластир, проте слід врахувати, що потрібний ефект буде досягнутий на дуже короткий час. Тож якщо ви за п'ять хвилин не встигнете зробити свої справи, то користуватися цими порадами не варто.

Наждачний папір

Цей спосіб вважається одним із найбільш ефективних для домашніх умов, оскільки дозволяє на пару-трійку днів вирішити проблеми зі ковзанням.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Суть методу дуже проста: підошву відмивають від бруду і ретельно просушують, після чого взуттєвим клеєм потрібно приклеїти дві латки із середнього або великого наждакового паперу (на каблук та основну підошву).

Cлизіка підошва. Фото Youtube
Cлизіка підошва. Фото Youtube

Кальцинована сода чи пісок

На кожен протектор потрібно нанести краплю клею, а потім посипати її піском чи кальцинованою содою.

При цьому важливо пам'ятати, що звичайна сода не підійде. Якщо використовується пісок, то замість звичайного взуттєвого клею слід використовувати суперклей, інакше все швидко обсипається.

Нагадаємо, що звичайний лак убереже від падіння: крутий лайфхак з взуттям на зиму. a>

Раніше ми повідомляли, що ваші ніжки будуть у комфорті: як розтягнути взуття, якщо не вгадали з розміром.