Кетчуп - популярний соус, який обов'язково присутній якщо не в кожному, то практично в кожному холодильнику. Крім кулінарії, продукт можна використовувати й в інших цілях. Про це пише інформаційний портал glamour.

У світі існує нескінченна кількість лайфгаків, які були придумані для спрощення різних завдань. Важко уявити, але кетчуп може принести користь не тільки на кухні в приготуванні страв.

Кетчуп. Фото: скрін youtube
Кетчуп. Фото: скрін youtube

Лайфгак №1

Кетчуп може стати ідеальним засобом для срібних прикрас. Якщо ваші сережки, браслети або кільця втратили колишній вигляд, їх потрібно змастити кетчупом, а потім протерти зубною щіткою і змити водою. В результаті прикраси позбудуться тьмяності і знову блищатимуть і радуватимуть око.

Домашній кетчуп, скріншот з відео
Домашній кетчуп, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Лайфгак №2

Ще один украй незвичайний спосіб застосування кетчупу - для допомоги волоссю. Так, наприклад, ви сходили в басейн і волосся ввібрало запах хлорки - кетчуп позбавить проблеми. Аналогічно соус допоможе, якщо фарбоване світле волосся набуло зеленого відтінку через хлорку.
Все, що необхідно зробити - втерти кетчуп у волосся і залишити приблизно на 15 хвилин, а потім ретельно помити голову.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оригінальні лайфгаки з оливковою олією: полегшать домашні турботи.

Також наш портал інформував, прямо як нові: як наточити леза блендера — вам знадобиться яєчна шкаралупа і кілька секунд.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як розібратися з брудним посудом, якщо немає води: лайфгаки, які врятують у важкі часи.