Коли раптом відключається опалення і в квартирі починає прохолодно, часто буває так, що хочеться швидко зігрітися, не вилазячи з-під ковдри. У такі моменти корисно знати лайфхаки, які допоможуть швидко і комфортно розігрітися, не вдаючись до важкого одягу або переключення на сильніші обігрівачі.

Одним із простих способів створити власну грілку для рук є використання старої шкарпетки або шматка тканини. Вам також знадобиться рис або інша крупа, а для додавання приємного аромату можна використовувати сушені трави або ароматичні квіти, такі як лаванда.

Шкарпетки / фото
Шкарпетки / фото

Щоб створити грілку, потрібно зшити чохол з обраної тканини, в який згодом можна буде насипати рис або крупу разом з ароматичними добавками. Головне завдання чохла – надійно утримувати весь вміст усередині, щоб нічого не висипалося.

Потім поміщаємо підготовлену грілку в мікрохвильову піч на короткий час, наприклад, на 3 хвилини. Однак, майте на увазі, що вона може нагрітися більше, ніж очікувалося, тому будьте обережні, щоб не обпектися. Отримана грілка зможе підтримувати тепло протягом деякого часу та допомогти зігріти руки чи інші ділянки тіла.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

А ми нагадуємо, не сподівайтеся на таблетки: які продукти допоможуть швидше стати на ноги при грипі та застуді

Раніше ми писали про те, що горить яскравіше, ніж старі газети: чим краще та екологічніше розпалити вогонь

Також наш портал інформував, прибирання стане розвагою, а не каторгою: геніальний лайфхак з мікрохвильовою піччю