Новий Рік відбудеться ось уже зовсім скоро, тому вже зараз починається той самий період підготовки — що вдягнути, який манікюр зробити і що приготувати на святковий стіл.

Ми сфокусуємось на виборі стильного новорічного вбрання, бо для жінок 40+ – непросте завдання. Адже те, що підходить молодим, не завжди підходить зрілій красі.

Новий рік, кадр з відео
Новий рік, кадр з відео

Стилістка Гезер Андерсон назвала 3 модні тренди, яких слід уникати після 40.

  1. Міні-спідниці. Хоча мода 2000-х повертається, дуже короткі спідниці для зрілої жінки можуть виглядати відверто. Краще вибрати міді або максі до середини стегна і доповнити піджаком та взуттям на підборах.
  2. Прозорі спідниці та шорти. Ультрамодні ажурні моделі або труси-шорти виглядають ризиковано. Натомість стиліст рекомендує напівпрозорі сукні з однотонним топом або майкою під них.
  3. Великі квіткові чокери. Масивні квіткові коміри часто додають віку і акцентують увагу на шиї, яка в 40+ вже може видавати літо. Краще замінити чокер на кришталеву або велику брошку-квітку на сукню.

Новий рік, фото з вільних джерел
Новий рік, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Отже, вибираючи новорічну цибулю в "зрілому" У віці слід уникати занадто відвертих або дитячих речей. Але це не означає, що потрібно приховувати жіночність та сексуальність. Правильно підібраний стиль підкреслить красу та додасть впевненості!

Нагадаємо, сухі та обвітрені губи: прості способи відновити їх у домашніх умовах

Як повідомляв "Знай.uа", не потрібно викидати шалені гроші у стоматолога: як відбілити зуби перед Новим роком вдома

Знай.uа писав, в новорічну ніч не зганьбитися: як швидко замаскувати стрілку на капронках