Капронові колготки, безумовно, дуже гарна та корисна річ у гардеробі, але їм властиво рватися.

Найчастіше це відбувається в найневідповідніші моменти, коли стрілочки, затяжки та дірки на ногах бачити ніхто не повинен. Але якщо це все ж таки сталося, панікувати не варто. Врятувати ситуацію та себе від дискомфорту можна. Існує кілька методів, які швидко реанімують капронові колготи.

Рвані капронові колготи, фото depositphotos
Рвані капронові колготи, фото depositphotos

Нитки

Найкраще буде обережно зашити виріб нитками. Однак варто вибирати тільки синтетичні або бавовняні, а голку максимально тонку. Потрібно стібками зашивати рве місце і досить щільно.

Лак для волосся

Це також дієвий засіб. Слід розпорошити лак на відстані 30 см від колготок прямо на дірку або затягування. Це дозволить їх зупинити, а хімічні речовини у складі закріплять тканину. Можна також попередньо обробити колготи лаком, щоб запобігти неприємностям відразу.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Лак для волосся, фото feichka
Лак для волосся, фото feichka

Канцелярський клей

Колготки можуть підвести нам прямо під час важливої ​​зустрічі, але якщо все ж таки у когось завалявся клей ПВА або олівцем, сміливо його використовуйте. Варто намазати рване місце і все навколо, знімати виріб не обов'язково.

Лак для нігтів

Підійде лише прозорий лак. Потрібно рясно замазати їм затяжку. Завдяки цьому капрон більше не рватиметься.

Мило

Звичайне мило теж знадобиться. Намильте палець і рясно змастіть милом зіпсоване місце колготок, захоплюючи краї навколо них. Гель для душу, шампунь чи подібні засоби теж підійдуть.

Мило, скріншот: YouTube
Мило, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що подаруйте шкарпеткам друге життя: прості способи позбутися стійких плям і повернути свіжий вигляд .

Раніше ми повідомляли, як видалити пляму з одягу від відбілювача: топ-3 способу, де допоможе алкоголь.