Почистити мікрохвильову піч - завдання непросте, адже залишки їжі, жир та інші забруднення стійко тримаються на поверхні. Однак процес можна полегшити, застосувавши одну хитрість. Про це пише storinka.

Замість того, щоб силою намагатися відтерти забруднення з печі, можна скористатися простим, але дуже ефективним лайфгаком. Він допоможе заощадити сили, а головне не потребує жодних витрат на спеціальні миючі засоби.

Як відмити мікрохвильову піч. Фото: скрін youtube
Як відмити мікрохвильову піч. Фото: скрін youtube

Так, головними засобами для очищення мікрохвильової печі стануть оцет та сода. Потрібно знайти будь-який посуд, який підходить для мікрохвильової печі, і влити приблизно 500 мл води. Потім додати кілька ложок оцту і відправити в мікрохвильову піч. Засіб потрібно залишити на 10 хвилин на максимальній потужності гаджета. Цей час можна займатися своїми справами.

Мікрохвильовка, скріншот відео
Мікрохвильовка, скріншот відео

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Коли прозвучить сигнал, можна протерти гаджет ганчіркою - забруднення стануть м'якшими і легко видалятися. Після цього слід 2-3 ложки соди розбавити у воді, обробити розчином ганчірку та протерти гаджет. Результат приємно здивує, а найприємніше, що на прибирання не доведеться витрачати багато часу та сил.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не використовую пасту тільки в рот: 2 способи, як вона може допомогти в прибиранні та миття взуття.

Також наш портал інформував, прямо як нові: як наточити леза блендера — вам знадобиться яєчна шкаралупа і кілька секунд.

Крім того, ми писали, ви задихаєтеся щодня і не здогадуєтеся: 5 помилок прибирання, які роблять багато будинків.