Всі ми знаємо, що овочі дуже корисні та входять майже в кожну дієту. У сирому вигляді вони справді сприятливо впливають на здоров'я, але деякі страви з овочів можуть привести до набору ваги.

При готуванні ми часто використовуємо олію, сіль, цукор, сир та паніровку. Звичайно, все це позначається на цифрі на терезах. Ці продукти посилюють смак і часто перетворюють страви на висококалорійні.

Овочі. Фото: Youtube
Овочі. Фото: Youtube

Які овочеві страви сприяють набору ваги

Баклажан у темпурі

Цей продукт загалом дуже поживний і відрізняється низьким вмістом калорій, проте його приготування саме в такому варіанті, досить жирному, може "осісти" на боках і талії.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Соус зі шпинату та артишоків

Страва сама по собі дуже смачна, але калорійна за рахунок того, що її інгредієнти буквально знищують корисність та поживність овочів. Вітаміни, що в них містяться, зменшуються під час приготування з такою кількістю жиру.

Шпинат, фото oum
Шпинат, фото oum

Морквяний торт

Усі знають про корисні властивості моркви. У сирому вигляді вона неймовірно добре впливає на фігуру та організм загалом. Овоч містить лютеїн, антиоксидант, який може допомогти здоров'ю очей. Однак після приготування всі ці властивості губляться. Тим більше до складу торта входить цукор, борошно, олія та інші шкідливі продукти.

Морква, скріншот з відео
Морква, скріншот з відео

Нагадаємо, що не хсти після 6 - це міф, який усе ускладнює: як схуднути до Нового року і не обмежувати себе.

Раніше ми повідомляли, що для цього не потрібні дієти: як схуднути вже до Нового року за допомогою води, кілограми підуть швидко.