Неприємний запах взуття є причиною суттєвого дискомфорту. Але часто-густо вивести його буває складно.

На щастя, існують надійні методи, про які не кожен знає. Спробуйте – і переконайтеся у їх ефективності. Нижче наведено кілька простих хитрощів, які допоможуть вам більше не страждати від цієї проблеми. Більше того, вам не знадобиться жодної хімії та дорогих продуктів.

Взуття
Взуття, Фото StockSnap с сайта Pixabay

Хитрощі, які допоможуть впоратися з неприємним запахом взуття:

1. Приємні пахощі. Візьміть пару старих шкарпеток та заповніть їх лавандою, м'ятою, сушеними шкірками апельсинів та лимонів. Для посилення ефекту можна додати кілька крапель будь-якої ефірної олії. І вже за кілька годин за допомогою цього способу можна усунути неприємний запах.

лаванда, скріншот
лаванда, скріншот
скриншот, ютуб

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

2. Розпушувач для тесту. Виявляється, цей продукт здатний усувати неприємні запахи. Його застосовують наступним чином: потрібно розподілити невелику кількість засобу у взутті та залишити на кілька годин. Після цього видалити залишки порошку. Що цікаво, подібний ефект має також сода.

3. Наповнювач. У цьому вам доведеться позичити у вашої кішки, якщо у вас є домашні улюбленці, трохи наповнювача для лотка. Він не лише усуне неприємний запах, а й видалить вологу. Бажано залишити наповнювач у взутті на всю ніч.

кошеня, фото Pxhere
кошеня, фото Pxhere

Нагадаємо, що звичайний лак убереже від падіння: крутий лайфхакз взуттям на зиму.

Раніше ми повідомляли, що рівно, швидко та надійно: легендарний лайфхак для прасування з TikTok.