Ніщо не надихає більше, ніж пошук способів зробити повсякденне життя легшим і, отже, приємнішим.

На ваш розсуд добірка лайфхаків, без яких ніхто не має жити.

Лайфхак. Фото: Youtube
Лайфхак. Фото: Youtube

Запітнілі дзеркала

Насправді є кілька речей, які ви можете зробити, щоб запобігти запотівання дзеркала у ванній кімнаті (нанести піну для гоління, оцет, засіб для миття посуду та віск для автомобіля), але найпростіший трюк із усіх – це пустити на своє дзеркало швидкий і холодне повітря за допомогою фену.

Лaйфхак від запотівання. Фото: Youtube
Лaйфхак від запотівання. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Липучка на килимі

Приємна особливість маленьких килимків для ванної та кухні без гумової підкладки полягає в тому, що їх легко прати, але, на жаль, вони просто не залишаються на своєму місці. Щоб маленькі килимки залишалися на місці, просто додайте смужку липучки внизу кожного кута, щоб вони не ковзали всюди.

Лайфхак. Фото: Youtube
Лайфхак. Фото: Youtube

Вирівняй вм'ятину в дерев'яній підлозі

Пара від праски та вологої тканини або паперового рушника розширює деревину в місцях, де вона була вм'ята. Хоча краще спершу перевірте це на непомітній ділянці. Спроба займе не більше 3-5 хвилин, але ви точно знатимете, як дієво на видимих ​​ділянках підлоги.

І, насамкінець, відмінний лайфхак якраз для святкового столу (а незабаром у нас Новий рік). Якщо ви хочете, щоб ваше вино було охолодженим, але не смак не розбавлявся (як буває, якщо додати лід), спробуйте покласти в келих трохи замороженого винограду замість кубиків льоду.

Нагадаємо, що українцям дали поради, як заощадити на платіжках за газ.

Раніше ми повідомляли, як прибрати "лікарняну жовтизну" з вікон та підвіконня домашніми засобами: найкращі розчини.