Лущення ліктів - це ще одна неприємність, з якою стикаються багато дівчат, особливо взимку.

Це відбувається через недолік вітамінів А і Е, проблем з ендокринною системою або неправильного догляду за шкірою.

Шкіра на ліктях, фото the-challenger
Шкіра на ліктях, фото the-challenger

Проблема нестачі в організмі вітамінів А і Е вирішується зовсім не складно - варто просто купити їх в аптеці, а грамотний догляд за ліктями не вимагає гігантських зусиль або матеріальних засобів, тому що немає потреби часто проводити процедури.

Як підлікувати та пом'якшити шкіру на ліктях

Для початку, слід очистити суху шкіру, що загрубіла, на ліктях. Для цього їх потрібно потерти часточкою лимона або половинкою картоплини перед походом у ванну кімнату. А під час прийняття душу жорсткою мочалкою потрібно потерти ліктьову шкіру. Також можна скористатися для цих цілей скрабом. Відразу після ванної шкіра тіла розпарена і сприйнятлива до кремів, тому цим варто скористатися: протерти шкіру ліктів і нанести на неї зволожуючий крем.Зволожити і пом'якшити лікті, що лущиться, можливо, якщо натерти шкіру рослинною олією (соняшниковою, оливковою, гірчичною), накласти поверх цього пов'язку з бинта або просто м'якої тканини, і залишити до ранку.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Сухі лікті. Фото: Youtube
Сухі лікті. Фото: Youtube

Нагадаємо, що краще без зайвих експериментів: чому стрижка брів – погане рішення і які правила догляду за ними.

Раніше ми повідомляли, що так ви, виявляється, смердючка: як ефективно позбутися слідів поту на одязі