Робота з суперклеєм може обернутися неприємним казусом - плямами, які дуже непросто вивести. Однак є кілька простих лайфгаків, які допомагають розібратися із проблемою без особливих зусиль. Про це пише UAportal.

Суперклей часто використовується для швидкого ремонту взуття, наприклад якщо трохи відклеїлася підошва. Якщо не дуже акуратно провести роботу, то може залишитися не дуже приваблива пляма. Втім, не варто зневірятися, адже вивести його цілком реально.

Суперклей, фото mobilelords
Суперклей, фото mobilelords

Спосіб №1

Для видалення суперклею зі шкіри можна спробувати використовувати рідину для зняття лаку. Ватну кульку або ганчірку слід змочити в рідині і протерти забруднену ділянку. Діяти необхідно акуратно, оскільки є ризик пошкодити поверхню.

Як прибрати клей з тканини і рук
Як прибрати клей з тканини і рук, скрін

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Спосіб №2

Плями від суперклею можна вивести за допомогою оливкової олії. Зовсім небагато продукту потрібно нанести на чисту тканину і акуратно протерти пляму. Процес виведення забруднення можна полегшити, якщо залишити олію на плямі кілька хвилин.

Спосіб №3

Найбільш простий і доступний метод – використовувати теплу мильну воду. Декілька крапель м'якого господарського мила потрібно додати у воду і перемішати. У суміш змочити м'яку ганчірку та обробити місце, на якому утворилася пляма.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ви повірите у диво: до божевілля простий трюк, який виведе з одягу найстійкіші плями.

Також наш портал інформував, газовані напої вирішують проблеми: найкращі способи вивести плями з дивана своїми руками.

Крім того, ми писали, досить ходити, як бродяга: найкращі засоби проти жирних плям, які є в кожному будинку.