На кухні фольгу використовують як для зберігання свіжості їжі. Справа в тому, що універсальну алюмінієву фольгу з її корисними властивостями можна ефективно застосувати у розморожуванні морозильних камер.

Абсолютно не грає ролі те, який у тебе холодильник - галасливий старенький чи тихий новий, утворення шарів льоду на полицях приносить велику кількість проблем.

Трюк із алюмінієвою фольгою полягає в тому, що вона може ефективно розморозити морозильну камеру протягом декількох хвилин.

Морозилка. Фото Freepik
Морозилка. Фото Freepik

Якщо льоду небагато, можна просто покласти фольгу всередину морозильника. При значній кількості льоду краще спочатку повністю розморозити пристрій, а потім застелити внутрішню частину алюмінієвими листами.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Фольга в морозилці, скріншот: YouTube
Фольга в морозилці, скріншот: YouTube

Техніка проста: необхідно викласти продукти з морозильної камери та укласти алюмінієву фольгу по всьому внутрішньому простору - зверху, знизу та з боків. Після цього поверніть продукти назад у морозилку. Алюмінієва фольга виконає роль бар'єру для утворення льоду, що дозволить забути про набридливу процедуру розморожування.

Лід в морозилці, фото techforhome
Лід в морозилці, фото techforhome

Цей метод також застосовується до висувних ящиків морозильника. Складена алюмінієвою фольгою, ящик залишатиметься чистим та зручним у використанні, адже для прибирання вам просто доведеться замінити алюмінієві листи на нові.

Застосування алюмінієвої фольги в морозильних камерах – це економічний та простий спосіб забезпечити зручне використання техніки та заощадити час на розморожуванні.

Отже, використовуйте цей простий трюк і морозильна камера завжди буде готова задовольнити ваші потреби в зберіганні продуктів без непотрібних проблем і незручностей.

Нагадаємо, хитрощі зберігання овочів для міського жителя: прості правила у разі відключення електрики.

Раніше повідомлялося, смак, за який доведеться дорого заплатити: як змінилися ціни на улюблені продукти українців.

Також, безкоштовний проїзд: пасажирам нагадали послуги "Укрзалізниці", про які багато хто не знає.