На думку езотериків, кожен предмет у будинку має свою енергетику, а особливо це стосується "живих" кімнатних квітів.

Вони називають сім рослин, які приваблюють негатив, проблеми, злидні та сварки в сім'ї.

Кімнатні рослини, скріншот з відео
Кімнатні рослини, скріншот з відео

На жаль, деякі, на перший погляд, безпечні рослини приваблюють хазяїнові вдома бідність та проблеми, але є такі, які приваблюють багатство та гроші. Тож від вирощування перших із них слід відмовитися.

Як мінімум, слід звернути увагу на наступні 7 небезпечних кімнатних рослин. Краще позбутися цих квітів, якщо ви не хочете накликати на себе біду та труднощі у будинок. У той же час для того, щоб послабити негативний вплив цих рослин, езотерики радять виносити їх на балкон або вирощувати в приміщенні, що добре провітрюється.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Кімнатні рослини
Кімнатні рослини

Які рослини не можна тримати вдома:

1. Кіпарис. Враховуючи народні прикмети, ця рослина відноситься до цвинтаря та смерті. Відповідно, така енергетика не є найкращою для атмосфери будинку.

2. Плющ. Згідно з поясненням езотериків, він може погано позначитися на особистому житті мешканців будинку, а також спричинити сімейні розлади. Вважається, що плющ забирає чоловічу енергетику. Тож вирощувати цю квітку категорично не рекомендується самотнім дівчатам.

3. Сансевієрія. Знаючи інші назви цієї квітки, а саме "мова диявола", "тещин язык", питань не повинно виникати. Згідно з фен-шуєм ця рослина притягує погану енергію, плітки, гнів. Її не радять ставити навіть в офісі, адже є ризик, що важливі переговори будуть зірвані.

Монстера, скріншот: YouTube
Монстера, скріншот: YouTube

4. Монстера. Яскраве ім'я цієї рослини говорить саме за себе. Згідно з народними прикметами ця рослина здатна відвести вас від судженого.

5. Диффенбахія. Цю рослину називають ще "квіткою безшлюбності", тому вона обов'язково принесе неприємності в сім'ї.

6. Зефірантес. У народі його ще називають "вискочкою" через раптове цвітіння. Люди вірять, що ця квітка руйнує гармонію в будинку та приваблює бідність.

7. Гібіскус. Інша його назва – китайська троянда. Згідно з повір'ям, він фігурує як символ смерті. З цієї причини езотерики закликають відмовитися від вирощування цієї квітки вдома.

обприскування кімнатних рослин, фото: sovkusom
обприскування кімнатних рослин, фото: sovkusom

Нагадаємо, чому чоловік завжди повинен спати зліва від дружини, а не навпаки: ви цього не знали.

Раніше ми повідомляли, що гроші завжди будуть водитись у вашому гаманці: що потрібно робити в перший день зарплати.