Вважається, що дзеркало є настільки простим предметом інтер'єру у кожному будинку, як здається здавалося б.

Багато хто вірить у те, що дзеркальні поверхні мають здатність поглинати енергію людей.

Розбите дзеркало, фото - Versiya.info
Розбите дзеркало, фото - Versiya.info

Існують різні прикмети про дзеркало, а в народних повір'ях вони завжди асоціювалися з чимось потойбічним. Наприклад, часто можна почути від бабусь, що довго дивитися в дзеркало не можна.

Враховуючи вірування в те, що дзеркальні поверхні мають здатність поглинати енергію людей, тому відповідно чим довше ви дивитеся на своє відображення, тим більше вашої життєвої енергії забирає дзеркало.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Дівчина в дзеркалі, Tumblr
Дівчина в дзеркалі, Tumblr

З цієї причини хворим людям радять взагалі не підходити до дзеркала, адже воно забере енергетичні запаси, що залишилися. В результаті людина почуватиметься ще гірше.

Відповідно і жінкам, які звикли годинами перебувати перед дзеркалом, завдаючи макіяжу або роблячи зачіску, слід інакше організувати ці справи. Краще суттєво скоротити час перебування перед дзеркалом. Оскільки цей предмет здатний забрати жіночу енергію, довге сидіння перед дзеркалом може негативно вплинути на вигляд жінки.

Селфі в дзеркалі, Pinterest
Селфі в дзеркалі, Pinterest

Нагадаємо, чому чоловік завжди повинен спати зліва від дружини, а не навпаки: ви цього не знали.

Раніше ми повідомляли, що гроші завжди будуть водитись у вашому гаманці: що потрібно робити в перший день зарплати.