Взимку перед господинями постає непросте питання – де сушити речі після прання. На балконі - не завжди варіант, адже у сиру та холодну погоду на це може знадобитися багато часу.

Одна з користувачок соцмережі TikTok поділилася хитрим лайфгаком для швидкого сушіння речей, пише express.

Прання. Фото: скрін youtube
Прання. Фото: скрін youtube

У холодну пору року стає складніше сушити одяг після прання, адже не всі мають сушильні машини. Також багато експертів не рекомендують сушити речі на батареях. В першу чергу через те, що висока температура призводить до псування волокон тканини. Також такий метод може стати причиною появи цвілі на стінах та вікнах.

Сушіння речей на батареї, скріншот: YouTube
Сушіння речей на батареї, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Однак, якщо потрібно, щоб речі висохли якнайшвидше, то батарею можна використовувати для цієї мети. Домогосподарка в соцмережі поділилася хитрим методом, який вигадала сама.

Так, жінка розвісила одяг не на батареї, а поряд, розташувавши його на спеціальній стійці. З цією ж метою в побуті можна використовувати і звичайне випорожнення. Далі вона натягла простирадло, зафіксувавши одні кінці на кутах радіатора, інші на вішалці.

Лайфгак для сушки речей. Фото: скрін TikTok
Лайфгак для сушки речей. Фото: скрін TikTok

Вийшла своєрідна теплова кишеня, яка дозволяє швидко та ефективно сушити речі. За спостереженнями домогосподарки, така хитрість прискорює процес сушіння приблизно вдвічі.

Раніше портал Знай повідомляв, ви повірите в чаклунство: до божевілля простий трюк, який виведе з одягу найстійкіші плями.

Також наш портал інформував, все геніальне - просто: як повернути ванною білий вигляд без шкоди для гаманця.

Крім того, ми писали, ваші сусіди так і роблять: як швидко та якісно висушити мокрий одяг без опалення.