Наші пухнастики дуже люблять багато часу проводити на підвіконні. Фахівці вважають, що це пов'язано з допитливістю тваринок та бажанням бути в курсі подій, які відбуваються за склом.

Про це пише Ukr.Media.

Підвіконня надає тваринкам відчуття захищеності, адже зустрівши небезпеку через скло, кішка знає куди буде безпечніше сховатися.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Пухнасті створіння люблять спострурігати за тим, що відбувається у оточуючому світі, при цьому не ризикуючи своїм кофмортом.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Взимку кішечки люблять не тільки спостерігати за сусідами та власниками собак, а й грітися, адже тепло, яке йде від батарей, добре прогріває це місце.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Коти - природжені мисливці, і пролітаючий птах може спровокувати тварину на стрибок через вікно.

Тож маючи вдома пухнастого друга, варто пам'ятати про його безпеку. Найкраще буде встановити на вікна сітки- антикішки, які не дозволять вашому улюбленцю випадково прослизнути за вікно та травмуватися.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Також пухнастика під час провітрювання манить багато різних запахів із вулиці, більшість з яких людина не може відчути, але тільки не кішка.

Також котики людять полювати за різними комахами, граючись на підвіконні буквально годинами.

Раніше ми писали про те, що приберіть улюбленця, а то накличете лихо: чому не можна дозволяти собакам висовувати голову з вікна машини

Як повідомляв Знай.ua, якщо кішка вигинає спину: що означає ця поза і коли потрібно насторожитися

Також портал Знай.ua писав, що поза "хлібця" багато про що каже: чому кішка ховає лапи під себе