Жирні плями на одязі справжній виклик для будь-якої господині. Вивести їх дуже непросто, особливо, якщо вони старі. Втім, існує до неможливості простий лайфгак, який змусить плями зникнути, як за помахом чарівної палички.

Секретним методом поділилася блогерка Міла Шантель у соціальній мережі TikTok.

Жирна пляма. Фото: скрін youtube
Жирна пляма. Фото: скрін youtube

Жирні плями можуть поставити хрест на улюбленому одязі, адже пральна машинка та порошок не завжди справляються з такою непростою проблемою. Однак є простий лайфгак, який може дати речам другий шанс.

Перш ніж приступити, необхідно підготувати необхідні речі: тарілка або інша ємність, засіб для миття посуду, сода і ложка.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як позбутися жирної плями. Фото: скрін youtube
Як позбутися жирної плями. Фото: скрін youtube

Як працює лайфгак:

  • тарілку слід підкласти під річ, на якій є жирна пляма;
  • пляму щедро полити засобом для миття посуду;
  • зверху все ретельно присипати содою;
  • перемішати всі інгредієнти так, щоб вийшла паста та розподілити її по плямі.

У такому вигляді річ слід залишити приблизно на 10 хвилин, а потім випрати звичним способом - у пральній машині або вручну.

@mama_mila_

Oil stains disappear like magic 🪄 this method is my go-to for removing both old and fresh oil stains on your favourite clothing! This week my daughter put her lipbalm through the dryer and it left oil marks on all our clothes 🙃 so this method has been our saviour this week! #oilstains #stainremoval #stainremover #cleaninghacks

♬ Originalton - speed up songs

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прання без "сюрпризів": що потрібно зробити, щоб речі не линяли.

Також наш портал інформував, для чого в пральну машинку додають масло, сіль та перець: відповідь здивує навіть найдосвідченіших господинь.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як повернути білим речам їх початковий вигляд і забути про плями: простий спосіб із домашніх інгредієнтів.