В осінньо-зимовий період у будинках може накопичуватися на вікнах конденсат і в результаті утворюватись грибок. І часто його дуже і дуже нелегко позбутися.

Багато українців уже мали досвід боротьби з ним і добре знають, що порятунок від набридливої ​​плісняви ​​може бути дорогим і включати використання агресивних хімікатів.

Як позбутися плісняви, скріншот з відео
Як позбутися плісняви, скріншот з відео

Однак, на превелике щастя, існують і натуральні засоби для чищення, які здатні раз і назавжди вирішити цю неприємну проблему. Крім того, якщо пліснява не видалити відразу, вона може легко поширитися по всьому будинку.

Як позбутися плісняви, скріншот з відео
Як позбутися плісняви, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як позбутися плісняви ​​в будинку

Видання Mirror розповідає, що у цьому випадку на допомогу прийде один лайфхак із натуральними інгредієнтами. Хоча він і дуже простий, проте працює цілком ефективно.

Потрібно лише три інгредієнти:

  • одна склянка звичайного оцту;
  • 20 крапель гвоздикового масла;
  • 20 крапель олії чайного дерева.

Як пояснюється, кислотність оцту допоможе позбутися спор цвілі, а гвоздична олія має протигрибкові властивості. У той же час олія чайного дерева запобігатиме поверненню грибка.

Для того, щоб позбутися плісняви ​​в будинку, змішайте інгредієнти і додайте до пляшки з розпилювачем. Потім просто розсіяти на заражену область. Залишіть на 20 хвилин і, як запевняють автори, ви будете здивовані – цей засіб спрацює на 100%. Однак якщо ділянка трохи "запущена", то грибок рекомендується потерти щіткою.

Як позбутися плісняви, скріншот з відео
Як позбутися плісняви, скріншот з відео

Нагадаємо, що позбавтеся від непотребу і протріть все полички: знаки Зодіаку, яким негайно потрібно позбутися від негативної енергії.

Раніше ми повідомляли, що нудний запах у ванній можна "видалити" натуральними засобами: нарешті до тебе прийдуть гості.