Сяйво ваших ювелірних прикрас не повинно згасати з часом. Ювелірні вироби — це радість, а й відповідальність за стан.

Підтримка чистоти та блиску прикрас може бути захоплюючим та креативним процесом. Ці прості, але ефективні методи допоможуть зберегти вишуканість та блиск ваших улюблених ювелірних прикрас без необхідності звертатися до фахівців.

Догляд за ювелірними виробами / фото: відкриті джерела
Догляд за ювелірними виробами / фото: відкриті джерела

1. Зубна паста

Нанесіть трохи зубної пасти на м'яку щітку або пальці та обережно протріть поверхню прикрас. Добре промийте теплою водою. Цей метод допоможе видалити забруднення без пошкодження дорогоцінного каміння.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

2. Хімічна реакція

Зробіть невелику ємність із фольги, налийте туди гарячу воду та додайте столову ложку прального порошку. Зануріть прикраси на кілька хвилин, потім добре промийте чистою водою і дайте висохнути. Хімічна реакція допоможе видалити наліт та освіжить блиск.

3. Газування для блиску

Насиченість дорогоцінного каміння можна відновити, зануривши прикраси на кілька годин у склянку з газованою водою. Цей унікальний засіб поверне їм яскравість та блиск.

Ці прості, доступні способи дозволять вам підтримувати чудовий вигляд ваших улюблених прикрас, не вдаючись до походів до майстрів.

Також портал Знай.ua писав, в 60 виглядатимете на 40: 4 вітаміни, які ви завжди упускаєте - це все є в найближчому Сільпо

Вам буде корисно знати про паразити у домашніх улюбленців: чи потрібно глистувати котиків, які не гуляють на вулиці

Нагадаємо, як правильно вибирати сосиски в магазині: 5 нюансів на які потрібно звернути увагу