Наші читачі чудово знають, якщо у поле нашої уваги потрапляє хороший рецепт, то ми обов'язково ним поділимося. Якщо вам вже трохи набридли "класичні" котлети з м'ясом, цей спосіб приготування дуже вам сподобається.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПриготувати морквяні котлети - це дуже правильне рішення, і гарний варіант овочевого гарніру або основної страви. Їх легко готувати, а їсти морквяні котлети можна навіть дітям.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно із продуктів:
Морква велика – 3 шт. (600 г);
Борошно пшеничне – 100 г;
Яйця – 3 шт.;
Сіль - 1 щіпка;
Олія (для смаження) - 30-50 г.
Спосіб приготування морквяних котлет
Перший і найпростіший крок у цьому рецепті – почистити та помити моркву. Натерти її на великій тертці. До натертої моркви додати 3 збиті яйця, борошно та сіль. Ретельно перемішати.
Розігріти сковороду. Налити 2-3 ст. ложки олії. Столову ложку викласти котлети в сковороду. Готувати котлети потрібно на невеликому вогні під кришкою, обсмажуючи із двох боків до золотистого кольору хвилин 4-5.
Так засмажити всі котлети. Масло доливати при необхідності по 1 ст. ложці. Морквяні котлети готові. Подати морквяні котлети гарячими, можна зі сметаною.
Нагадаємо, рецепт домашнього майонезу, на який піде всього одне яйце і хвилина часу.
Раніше повідомлялося, навіть духовка не знадобиться: рецепт смачного торта з 3 продуктів.
Також, самі не приготуйте чи що, так і дешевше: рецепт домашнього кетчупу за методом переможця МайстерШеф