Звичайне активоване вугілля вам знадобиться не тільки як помічник при харчових інтоксикаціях, але й у випадку, якщо потрібно швидко та ефективно позбутися неприємного запаху в холодильнику.

Для цього потрібно при наявності стійкого запаху взяти щонайменше 20 таблеток активованого вугілля і покласти його в будь-яку зручну неглибоку ємність і поставити в холодильник. Використовувати цей метод можна щоразу за потреби.

Активоване вугілля, скріншот з відео
Активоване вугілля, скріншот з відео

Ефективність цього методу пояснюється просто, адже активоване вугілля відмінно притягує неприємні аромати та очищає повітря.

Однак його дію можна відчувати не лише на холодильнику. Активоване вугілля можна розкласти і в інших місцях у будинку. Наприклад, під кухонною раковиною, у шафі, туалеті та ванній кімнаті.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

З активованого вугілля також можна зробити саше. Для цього потрібно взяти 5-10 таблеток, додати кілька крапель ефірної олії та поставити у місце, де з'явився неприємний запах.

Таким чином, використовуючи цей простий компонент, вам не просто вдасться позбутися запаху цвілі, а й наповнити житло приємним ароматом.

холодильник, фото Pxhere
холодильник, фото Pxhere

Нагадаємо, що цибуля збиратимете мішками: як правильновирощувати озиму.

Раніше ми повідомляли, що погода дозволяє: як висадити грядку моркви під зиму, поради для українського клімату

Також наш портал інформував, навіщо в туалеті вішають мішечки з лавровим листом - магія або лайфхак досвідчених господинь.