Є люди, які їдять все, що хочуть і ніколи не гладшають. Це особливо прикро тим, хто видужує навіть від запаху шоколаду.

А до Нового року залишилося трохи менше 1,5 місяців, і так хочеться бути у формі. Як виявилося. це не складно, адже можна харчуватися смачно та не набирати зайвого.

Спорт, схуднення, Таня Федорищева, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, Таня Федорищева, фото: Знай. ua

Щоб вага не перетинала допустимий кордон, варто взяти за звичку кілька правил. Вони допоможуть не тільки бути стрункими, а й відновлять організм та збережуть здоров'я. Більшість людей знають, які продукти не дозволяють їм скинути вагу, а навпаки – набрати.

Хтось не обмежує себе у солодкому, хтось – у жирній їжі чи випічці. Хоча можливо, їх головною причиною зайвої ваги цілком можуть бути курка або навіть рис. Кожен організм має свої особливості.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Активність

Стрункі люди завжди активні. І це не просто щоденні заняття у тренажерному залі чи п'ятигодинна бадьора прогулянка, а побутова активність. Навіть якщо ваша робота сидяча, відмовтеся від перекушування. Розумова активність також здатна спалювати багато калорій. А після закінчення робочого дня влаштовуйте прогулянки або ходять до спортзалу.

Вправи для хребта. Фото: Youtube
Вправи для хребта. Фото: Youtube

Їжа, як винагорода

Худі люди не нагороджують себе їжею. Це не означає, що стрункі люди не відзначають свята чи радісних подій у ресторанах чи кафе. Втім, не заради об'їдання стрункі люди влаштовують посиденьки з друзями або відзначають пишним гулянням важливу подію. Але варто відмінити завірене тістечко в нагороду за 2 дні спорту, якщо не хочете набирати зайвого.

По шматочку

Стрункі люди їдять для того, щоб угамувати почуття голоду. Вони їдять не для того, щоб їсти, а щоб отримати деяке задоволення. Але при цьому вони усвідомлюють, коли насолода припиняється. Тобто, як тільки ця людина відчуває ситість, вона перестає їсти.

Сміливо викидайте

Багатьом ще з дитинства прищепили таку звичку, що треба все доїдати. І часто саме це позначиться на вашій вазі. Якщо ви відчуваєте, що ситі, варто вчасно зупинятися.

Нагадаємо, що кілограми підуть легко: дієтолог розповіла, як схуднути без шкоди при грудному вигодовуванні.

Раніше ми повідомляли, що "Ненавиділа дивитись на себе": дівчина розповіла, що допомогло їй скинути більше 45 кг.