В Україні зіпсувалась погода та багато наших громадян через відсутність сонця та холод почали хворіти. Підвищити не тільки настрій, але і ваш імунітет можуть мандаринки. Як обрати у супермаркеті стиглий та соковитий фрукт та не витратити гроші на вітер, пише ТСН.ua.

Мандарини, фото mke
Мандарини, фото mke

Важливо звертати увагу на запах та зовнішній вигляд фрукту.

Обирайте мандарини із гладкою та блискучою шкіркою. Це вказує на те, що фрукт повністю достиг. Варто уникати дефектів або м’яких плям на них, адже це вказує на те, що продукт може бути зіпсований зсередини та гроші витрачені на вітер.

Обирайте мандарин за його вагою. Важчий фрукт буде більш соковитим та смачнішим. Якщо мандарин легкий та великий за розміром, то він буде сухим та несмачним.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Мандарин, скріншот: YouTube
Мандарин, скріншот: YouTube

Вибирайте фрукти з яскравим насиченим помаранчевим кольором. Це напряму вказує на те, що мандарин буде стиглим і матиме високий вміст цукру. Якщо шкірка зеленкувата, то фрукт не дозрів та буде мати кислим.

Солодкі мандарини мають яскраво виражений аромат, його можна почути навіть на відстані. Якщо фрукт має ледь чутний аромат або плоди взагалі мають неприємний різкий запах, то це свідчить про те, що мандарин не достиг та буде мати кислий смак.

Нагадаємо, головні симптоми дитячого раку - як уберегти малюка і не довести до критичного стану

Раніше ми писали про те, що "Смачним" буде не тільки суп, але ще й кактус: розкішне добриво для домашніх рослин з лаврового листа

Як повідомляв Знай.ua, причини, через які ви можете втратити волосся на голові: навіть не здогадувалися