Існує кілька простих хитрощів, які позбавлять необхідності мити голову кожен день. По-перше, це економія, а по-друге, може врятувати у разі блекауту та відключення води. Про це пише портал prostoway.

Фахівці зазначають, що навіть така проста гігієнічна процедура, як миття голови, має свої нюанси та правила. Якщо все робити правильно, то голова буде бруднитися не так швидко.

Здорове волосся. Фото: Youtube
Здорове волосся. Фото: Youtube

Так, експерти радять мити голову трохи теплою чи навіть холодною водою. Голова буде набагато швидше бруднитися, якщо мити її гарячою водою.

Шампуню слід брати трохи і відразу наносити на долоні і на них спінювати. Потім можна розподіляти засіб на шкірі голови. Засіб рекомендується наносити тільки на шкіру голови та очищати її інтенсивними масажними рухами.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Миття голови, фото Іnstagram
Миття голови, фото Іnstagram

Після масажу слід почекати приблизно хвилину, потім змити шампунь. Далі можна наносити кондиціонер, проте попередньо слід промокнути волосся рушником, щоб забрати зайву вологу.

Фінішний етап – сушіння волосся. Сушити локони рекомендується до самого кінця, інакше вони будуть бруднитися швидше. Сушити волосся слід прохолодним струменем повітря.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям показали новий тренд манікюру на зиму 2023/24: не кожна модниця наважиться.

Також наш портал інформував, стоять як крило літака та не допомагають: чому лікарі не радять самостійно приймати полівітаміни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, замість шикарної шевелюри – сухе клоччя: 3 салонні процедури, які "вб'ють" ваше волосся.