Популярний дипломований дієтологиня Ніна Радзієвська поділилася головним секретом при грудному вигодовуванні, чи можна сідати на дієту і що можна їсти матерям-годувальницям.

Головний секрет полягає в тому, що присутність великої кількості жиру на стегнах і животі дозволяють організму при нестачі калорій брати енергію на вироблення молока саме звідти.

Мама з дитиною, фото: Знай.ua
Мама з дитиною, фото: Знай.ua

Все тому, що для цього природою призначені запаси на жіночій фігурі.

"Тому період грудного вигодовування насправді чудово підходить для того, щоб акуратно прибрати проблемні зони. Починайте дякувати:)", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

І ще додала, що до допологової форми цілком можливо повернутися не обділивши ні малюка, ні свій організм. Для цього потрібно дотримуватися принципів здорового способу життя і дробового харчування, яке є кращою дієтою мами, що годує при бажанні схуднути.

Схуднення - арт, скріншот: YouTube
Схуднення - арт, скріншот: YouTube

Ідеальними для мами, що годує, є тушковані, запечені, приготовані на пару і відварені страви. Можна спокійно вживати будь-які каші, крім манної, яка є марною. Також слід обирати нежирну рибу, птицю та м'ясо. Що ж до кисломолочних і молочних продуктів, слід вживати 2,5% жирності і добавок. Яйця – не частіше 3-4 разів на тиждень.

"Обов'язково намагайтеся їсти на обід супи, супи-пюре. Фрукти сезонні. Солодощі: халва, печені яблука, мармелад, зефір, галетне печиво, компот із сухофруктів", - додала дієтологиня.

Крім того, також можна робити корисні для дитини і вас самих раз розвантажувальні дні раз на тиждень.

І останній секрет від Ніни Радзієвської – купівля вже готової здорової їжі у баночках (дитяче харчування).

Нагадаємо про головні перешкоди на шляху до стрункої фігури: які щоденні звички заважають схуднення.

Раніше ми повідомляли, що зайві кілограми підуть непомітно: як приготувати смачну піцу для схуднення.