У будь-кого запитайте і вам скажуть, що горіхи – це дуже корисний продукт, який насичує організм вітамінами, клітковиною, білком та іншими речовинами. Навіть незважаючи на високу калорійність, їх радять їсти на дієті.

  • Волоський горіх

Щоб легко відкрити багато волоських горіхів відразу, помістіть їх у паперову упаковку для зберігання яєць, закрийте і зверху вдарте молотком. Упаковка пом'якшить удар і шкаралупа не розлетиться. Також можна запекти горіхи в духовці на 10 хвилин, після чого шкаралупа стане крихкою і краще відкриється.

  • Арахіс

Сирий арахіс можна відокремити від оболонки за допомогою теплої води. Горіх потрібно занурити у воду на дві години, а потім легко очистити руками. Крім того, арахіс можна на кілька хвилин запекти в духовці, як і волоський горіх. Оболонка після тепла стане сухою.

Горіх волоський, скріншот: YouTube
Горіх волоський, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Відберуть майже третину виплати: низка пенсіонерів не отримає до 30% пенсії ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку І до жінок дісталися: в ЗСУ терміново звернулися до українок Пенсіонери будуть отримувати майже на тисячу більше: кого підтримає держава
Показати ще

Нагадаємо, напади голоду відступлять: дієтологи розповіли, як перестати бігати до холодильника ночами

Раніше ми писали про те, кому можна їсти сирий гарбуз - і чому овоч "під забороною" через свої надмірно корисні властивості

Як повідомляв Знай.ua, ти смикав, але не здогадувався: найпопулярніші застосування загадкових петель на взутті ззаду