Наближається зима, а з нею зростає ймовірність відключення електроенергії через атаки російських окупантів. Тому не зайве знати, як можна погладити одяг, якщо відключили світло. Про це пише apostrophe.

Існує не один лайфгак, що дозволяє прасувати речі без використання праски та інших пристроїв, що працюють від електромережі.

Як погладити речі без праски. Фото: скрін youtube
Як погладити речі без праски. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Погладити одяг можна за допомогою звичайної металевої каструлі, але перш ніж приступати, переконайтеся, що дно посуду чисте. Працює лайфгак просто: коли вода в каструлі закипить, злийте її та використовуйте її дно як праску.

Спосіб №2

Коли потрібно впорядкувати пом'яту футболку виручити може вологий рушник. Речі розкласти на рівній поверхні, накрити вологим і добре віджатим рушником і притиснути, намагаючись розгладити складки.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як погладити речі без праски. Фото: скрін youtube
Як погладити речі без праски. Фото: скрін youtube

Спосіб №3

Якщо є можливість прийняти гарячу ванну або душ, речі можна розвісити у ванній кімнаті. Від пари речі трохи змочаться і випростаються.

Спосіб №4

Знайдіть рівну, жорстку поверхню та розкладіть на ній пом'яту річ. Зверху потрібно поставити велику каструлю з водою та покласти книги. Вийде своєрідний прес, який допоможе розгладити одяг, але на це може знадобитися кілька годин.

Раніше портал Знай повідомляв, як прати шкарпетки, щоби були як нові: простий лайфгак, який варто взяти на озброєння.

Також наш портал інформував, будуть як новенькі: як випрати домашні капці - допоможе розчин із простих інгредієнтів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рисова крупа може спростити прибирання в будинку: унікальні лайфгаки від найдосвідченіших господарок.