Українців попереджають про можливі блекаути, а отже, можливі відключення опалення. У таких умовах слід знати деякі хитрощі, які допоможуть зігрітися. Важливо тримати в теплі ноги. Як це зробити, повідомляє портал Bluebird Backcountry.

Необхідність зігріти ноги може з'явитися як в екстремальних умовах, наприклад, якщо людина опинилась на сильному морозі, так і вдома, коли опалення відключили. Експерти поділилися методами, які допоможуть в обох випадках.

Ноги. Фото: Youtube
Ноги. Фото: Youtube

Спосіб №1

Виконати фізичні вправи, наприклад, присідання та махи ногами. Якщо необхідність зігріти ноги з'явилася на вулиці, потрібно послабити шнурівку чобіт, щоб відновити кровообіг. Для найбільшого ефекту фахівці рекомендують виконати так званий "танець гіпотермії".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ноги. Фото: Youtube
Ноги. Фото: Youtube

Спосіб №2

Ноги можуть мерзнути не лише у ступнях, тому може допомогти додатковий шар термобілизни.

Спосіб №3

Якщо є можливість, про всяк випадок слід придбати шкарпетки або устілки з підігрівом. Експерти рекомендують використовувати ці засоби у крайньому випадку, якщо відігріти ноги вже ніяк не виходить.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, забудь про спортивки та колготи: як правильно підібрати термобілизну під свої параметри.

Також наш портал інформував, гідна конкуренція глінтвейну: як приготувати пряний яблучний сидр, щоб зігрітися і підняти настрій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чим обігріти житло під час опалювального сезону та можливого блекауту: поради, які допоможуть вам вижити.