Філософи кажуть, що людина ніколи не знає, що на неї може чекати після того, як вона вранці виходить з дому - можливо нове кохання або прихід цікавої ідеї. Однак ми точно знаємо, що вчителю фізкультури з Фінляндії дуже пощастило. Чоловікові вдалося реалізувати своє улюблене хобі - фотографування.

Фіну вдалося зробити унікальну для дикої природи фотографію. Він зміг зафіксувати на фотоапарат трьох ведмежат, які стояли в колі на задніх лапах.

Про це стало відомо завдяки історії фотографа і його публікації в мережі Instagram.

Ведмежата, фото: Instagram
Ведмежата, фото: Instagram

Ведмежата, фото: Instagram
Ведмежата, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Вчителю фізкультури з Фінляндії вдалося зробити унікальну для дикої природи фотографію. Він зміг зафіксувати на фотоапарат трьох ведмежат, які стояли в колі на задніх лапах. На отриманих знімках це більше виглядає як химерний танець диких тварин.

Знімок "танцюючих" ведмежат Валттері Мулкахайнен отримав влітку 2013 року в момент прогулянки по тайзі недалеко від міста Мартінсельконен. Зустріч з тваринами для фотографа-любителя виявилося несподіваною.

Він пізніше заявив, що побудував сховище на відстані 50 метрів від ведмедів, після чого йому вдалося зробити кілька незвичайних кадрів.

Раніше повідомляли, під Хмельницьким ведмедиця народила трьох "щенят", ветеринари не очікували.

Як повідомляв Знай.uа, на Хмельниччині народилися клишоногі малюки, мережа в захваті: перше батьківство.

Знай.uа писав, пухнасті герої на передовій: як виглядали чотирилапі улюбленці солдатів.