Онук королеви Єлизавети II нещодавно розповів, як розвивалися його стосунки з американською акторкою. Щоб не привертати увагу папараці, принц Гаррі і Меган Маркл таємно зустрічалися в лондонському супермаркеті.

Як повідомляє Armchair Expert, до офіційного оголошення принцом Гаррі про стосунки з Меган Маркл папараці пильно стежили за ним. Під час першого візиту принц запросив майбутню дружину на побачення в супермаркет.

"Ми зустрілися в лондонському супермаркеті, вдаючи, що не знаємо один одного. Ми обмінювалися повідомленнями з різних сторін продуктових рядів", - поділився онук королеви.

Гаррі зазначив, що робив все для того, щоб фани його не впізнали – надягнув бейсболку і весь час дивився в підлогу. Але покупці все одно впізнавали його, підходили, щоб привітатися.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages

"На мені була бейсболка, я опустив очі в підлогу, намагаючись залишитися невпізнаним. Дивно, скільки жувальної гумки можна там побачити! Просто безлад", – обурювався принц.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Після переїзду в США королівська сім'я відчуває себе значно комфортніше. Нещодавно принц Гаррі зміг покатати на велосипеді сина Арчі, що нібито не дозволяє протокол.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

"Тепер я можу підняти голову. Я відчуваю себе тут зовсім по-іншому. Те ж і з Меган. Вона відчуває себе набагато вільніше", - заявив він.

Нагадаємо, вагітну Меган Маркл засікли самотню на прогулянці: купа рюкзаків і дитина на руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, принцу Гаррі не вдалося налагодити стосунки з батьком і братом після похорону.

Також портал Знай.uа писав, як у Великобританії пройшли похорони принца Філіпа: члени королівської сім'ї порушили традиції заради Гаррі.